Archive for the 'Bilder' category

Ny kniv

Feb 15 2014 Published by under Bilder

Har just gjort färdigt en ny kniv. Damask stål av Mattias Styrefors, buffelhorn, nickelsilver och renhorn. Trät är stabiliserat rötad lönn.
Slidan är gjort i shaftläder och är formad runt kniven för perfekt form.

Kniven är såld men är du intresserad av knivar så hör gärna av dig!

63

Comments are off for this post

TEST

Aug 13 2011 Published by under Bilder

Coolt! Jag har nu fått till min egna facebook application. Varje gång jag postar en här på bloggen så kommer det upp en länk i facebook. Det gillar jag!

Comments are off for this post

Solnedgång över Vättern

Aug 13 2011 Published by under Bilder

Tog lite bilder en kväll i förra veckan, när solen var på väg ner över Vättern

Comments are off for this post

Macrofoto är roligt

Jul 20 2011 Published by under Bilder

Jag släpade med mig min fotoutrustning upp på fjället när vi var i Sälen. Det blir lite granna att bära på när man ska vara beredd på alla situationer. Det roliga var att jag fick en fin chans att leka med mitt nya macro objektiv. Här är några bilder som jag tog. Notera att bilden på flugan är 100% crop från den andra bilden med flugan och blomman. Tänk vad mycket detaljer man ser när man verkligen tittar på bilden i full storlek! Så här i efterhand kan jag dock konstatera att jag använde för högt ISO för bilden blev lite grynig. Första bilden föreställer en vit nattfjäril som satte sig på en svart planka. Inte direkt kamouflerad kan man tycka. Den andra bilden är en bild på lite ris med vackra vatten droppar.

Comments are off for this post

Lindvallen, Sälen, Sverige

Jul 19 2011 Published by under Bilder

Har varit och vandrat i fjällen i veckan som varit. Här är några HDR bilder tagna både nedifrån fjället och ovanifrån.

Comments are off for this post

Fantastiskt skarpt objektiv

Jul 13 2011 Published by under Bilder

Jag tänkte bara lägga upp två bilder tagna med mitt nya Sigma 150mm f/2.8 APO Macro DG HSM. Bilden är tagen på Putte, vår folkilskna Nymfparakit. Första bilden är en förminskning av orginalet och den andra bilden är en 100% crop för att visa vilken otrolig skärpa det är i det här objektivet. Jag har inte gjort någon som helst bildredigering mer än förminskning av orginalbilden och copieringen av cropen.

Comments are off for this post

Nytt objektiv

Jul 06 2011 Published by under Bilder

Köpte nytt objektiv idag. Det blev ett Sigma 150mm f/2.8 Macro. Scandinavianphoto hade ett demo exemplar som dom sålde ut för en billig peng. Här kommer första kortet som jag har tagit med det. Lite photoshop lek kostade jag även på mig 🙂

Comments are off for this post

Nya zoom bilder på blommor

Jun 23 2011 Published by under Bilder

Idag tog jag några fler bilder med zoom effekt…

Comments are off for this post

Zoom effekt

Jun 19 2011 Published by under Bilder

Lekte lite med att zooma under långa exponeringstider idag. Jag har dock förstärkt effekten efteråt för att få till lite mer stuns i bilderna.

Comments are off for this post

Kreta

May 28 2011 Published by under Bilder

Har varit på Kreta och semestrat. Naturligtvis var kameran med även där. Här är ett axplock av bilderna som jag tog där. De tre första bilderna är från Agia Marina där vi bodde och den sista bilden (den med fyrtornet) är från Chania.

Comments are off for this post

Older posts »