Macrofoto är roligt

Jul 20 2011 Published by under Bilder

Jag släpade med mig min fotoutrustning upp på fjället när vi var i Sälen. Det blir lite granna att bära på när man ska vara beredd på alla situationer. Det roliga var att jag fick en fin chans att leka med mitt nya macro objektiv. Här är några bilder som jag tog. Notera att bilden på flugan är 100% crop från den andra bilden med flugan och blomman. Tänk vad mycket detaljer man ser när man verkligen tittar på bilden i full storlek! Så här i efterhand kan jag dock konstatera att jag använde för högt ISO för bilden blev lite grynig. Första bilden föreställer en vit nattfjäril som satte sig på en svart planka. Inte direkt kamouflerad kan man tycka. Den andra bilden är en bild på lite ris med vackra vatten droppar.

Comments are off for this post