Om Mig

Magnus Hjelmgren heter jag. Jag bor i Jönköping med min sambo och min dotter. Det var ganska nyligen som jag börjat fota. På dagarna så jobbar jag som dataingenjör och systemtestare, på Consid AB . För att jobba som testledare så behöver man vara lite klurig, listig och tycka det är roligt att gör saker lite bättre.

På fritiden så  fotar jag gärna men när jag inte fotar så tränar jag gärna, box på gymmet eller snidar en kniv. Jag har även ett väldigt stort hundintresse, men tyvärr har jag inte någon hund just nu. Men jag drömmer om att vi en dag ska kunna skaffa en liten valp. Det är dock mycket som måste klaffa för att det ska funka, men man måste ha mål och drömmar i livet.
Jag har egentligen varit intresserad av foto ganska länge. Fotade 35mm film när jag var yngre, men hade aldrig råd att framkalla så mycket som jag ville. När jag väl fyllde 30 skaffade jag mig en digital systemkamera. Jag tycker efterbehandlingen av bilderna är minst lika roligt som själva “knäppandet”. Har pysslat med Photoshop i många år, men det är nu när jag fotar som jag verkligen ser styrkan i det. Det finns ju så mycket roligt att göra. 🙂

Om ni vill veta vad jag använder för fotogrejer så kolla här: Utrustningslista

Hoppas ni gillar min blogg skriv gärna några kommentarer.

4 responses so far

 • Anders says:

  Men tävlingen då?

 • Magnus says:

  Har inte kommit så långt än.
  Tänkte lägga upp den snart.
  Jag är faktiskt lite sugen på att komma igång igen 🙂

 • Anders says:

  Gött.. jäkligt fin sida annars.. kanske bara kunde lägga den som en liten länk någonstans, måste ju inte ta plats för resten menar jag. Hur är nya kameran då? Jag är inte aaaaalls avundsjuk… bara lite-, pytte-, jättemycket.. 🙂

 • Pehr says:

  Hej!
  Hittade dig via en avslutad länk till en carportslösning. Undrar om har din ritning någonstans. Kommentarerna, som ligger kvar så positiva att jag blev nyfiken. Tänkte göra den allra enklaste carporten på Friggebodsmåtten. Tacksam för svar.

  Hälsningar
  Pehr H i Kolmården

You must be logged in to post a comment.